Science_logo_OP_WIT

Science Media ondersteunt de internationale natuurwetenschap bij het overdragen van de boodschap via films en documentaires. Zo gaat Science Media regelmatig mee op wetenschappelijke expedities om beeldmateriaal te maken, waarmee het verhaal van die expeditie, zoals een aardbevingsonderzoek, aan een breder (niet academisch) publiek kan worden verteld. Met Dan Brinkhuis als ‘aanvoerder’ heeft Science Media internationale bekendheid verworven. Science Media werkt vanuit hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw als 360videopanoramas van Anticipate. www.sciencemedia.nl

Dan Brinkhuis van Science Media: “Govard-Jan en ik kennen elkaar nog uit onze studietijd. Sinds we samen in hetzelfde bedrijfsgebouw werken, doen we meer projecten samen, waarbij ik hem inschakel voor zijn expertise op het snijvlak van IT, video en 360 videopanorama´s. Daarin is hij een expert! Met Govard-Jan is het fijn samenwerken. Hij snapt de techniek achter de schermen en is zeer coöperatief om het gewenste eindresultaat te bereiken. Als hij ergens ja tegen zegt, dan zet hij zijn tanden erin. Hij gaat tot het gaatje!
In een experimentele rol, zoals voor HUL in opdracht van RUU field lab, denkt hij vanaf het eerste moment mee, net zo lang totdat het af is. Maar ook in een uitvoerende rol zoals bij het bouwen van sites zoals voor Tipping Point Ahead, maakt hij waar wat hij afspreekt. Hij rust niet voordat het af is.”

Share This