Wachtwoorden, om van te gruwelen. Of niet?

Posted in Privacy en online
Wachtwoorden, om van te gruwelen. Of niet?

Voor elke site hetzelfde wachtwoord gebruiken? Dat is niet verstandig. En dus stapelen de wachtwoorden zich in uw digitale leven op. U gaat driftig aan de slag met zinnen die alleen u kunt onthouden en mixt naar hartenlust hoofdletters, kleine letters, cijfers en andere tekens. Om van te gruwelen. Wachtwoorden. Hoe onthoudt u ze? Anticipate bedacht het wachtwoordenboek. Met dit wachtwoordenboek krijgt u elk digitaal slot open. Uw digitale slot wel te verstaan.

Het wachtwoordenboek
Het wachtwoordenboek is een simpele maar doeltreffende manier om wachtwoorden te rangschikken. Gewoon van a tot z. U schrijft de wachtwoorden op. Of dat niet makkelijk te kraken is? Als u het boek slim opbergt, is dit een veilig systeem. Gewoon in uw boekenkast bijvoorbeeld, tussen de andere boeken.

“Anticipate is je altijd net een stap voor”
“Geniaal in zijn eenvoud” zegt tekstschrijfster Hennie van de Kar over het wachtwoordenboek van Anticipate. “Ik kreeg het jaren geleden cadeau, als dank voor de samenwerking. Het was net op een moment dat ik dacht, hoe ga ik al die wachtwoorden onthouden? Online bestellen, was nog relatief nieuw. En toen kwam Govard-Jan de Jong van Anticipate met deze oplossing. Anticipate is je altijd net een stap voor. Natuurlijk had ik dit best zelf kunnen verzinnen, maar dat is vaak met slimme oplossingen. Die liggen zó voor de hand, dat je er zelf niet opkomt. Sindsdien creëer ik met plezier steeds een ander wachtwoord. Het idee dat ik ze zó kan terugvinden, stelt me gerust. En zo zit ik wekelijks wel even met het wachtwoordenboek van Anticipate in mijn handen. Het is voor Anticipate dus ook nog eens een handig marketinginstrument. Slim!”

Het wachtwoordenboek van Anticipate ontvangen?
Bij uw eerste opdracht krijgt u het cadeau.

Share This